مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری:

 

درصورتیکه ارزش دارایی های شما و همسرتان اعم از ملک،کارخانه،ماشین،خانه، سهام و … حداقل به میزان 1،600،000 دلار کانادا باشد احتمال واجد شرایط بودن شما جهت دریافت ویزای اقامت دایم از طریق برنامه سرمایه گذاری وجود دارد. از اینرو با برآورد   شرایط شما یکی از دو برنامه متداول سرمایه گذاری در کانادا می تواند راهگشای شما باشد.

 

برنامه سرمایه گذاری کبک جهت اخذ ویزای اقامت دایم

برنامه سرمایه گذاری فدرال جهت اخذ ویزای اقامت دایم

 

شما می توانید با تکمیل فرم ارزیابی رایگان وب سایت ما، از نتیجه ارزیابی شرایط خود جهت اقدام از روش فوق آگاهی یابید.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *