مهاجرت از طریق نیروی متخصص کبک

این نوع روش مهاجرت بر اساس تغییرات اعمال شده توسط اداره مهاجرت کبک در تاریخ 14 اکتبر 2009 قابل انجام بوده و تا زمان اعلام تغییرات جدید قابل استناد می باشد.

 بر خلاف فدرال که لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را اعلام نموده است، اداره مهاجرت کبک،لیستی از رشته های مورد نیاز خود(لینک پرشین کن) را در تمام سطوح تحصیلی منتشر کرده است. روش مهاجرت از طریق کبک از آنجاییکه در برگیرنده طیف نسبتاً وسیعی از رشته ها بوده، رشته های تحصیلی بر اساس میزان درخواست امتیازبندی شده، در حال حاضر الزامی به داشتن مدرک زبان نداشته و برای متاهلین از پارامترهای امتیازدهی خوبی برخوردار بوده و سایر شرایط مطلوب دیگر، از اقبال خوبی در بین روش های مهاجرت به کانادا برخوردار می باشد.

 

کسانیکه قصد اقدام از طریق این روش مهاجرتی را دارند باید حداقل یکی از شرایط اولیه ذیل را دارا باشند:

 

  • داشتن حداقل یک سابقه کار همراه با بیمه در پنج سال گذشته در زمینه رشته تحصیلی خود یا
  • حداقل یک سال سابقه کار بعنوان نیروی کار موقت در ایالت کبک یا
  • دارا بودن مدرک کبکی یا در حال گذراندن دوره ای جهت اخذ آن در کبک

 

در صورتیکه متقاضی، یکی از شرایط فوق را دارا باشد می تواند درخواست خود را به دفتر ویزا آفیس مربوطه ارایه نماید. شما می توانید با تکمیل فرم ارزیابی رایگان وب سایت ما، از نتیجه ارزیابی شرایط خود جهت اقدام از روش فوق آگاهی یابید.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *